Caută
Close this search box.

Veste năucitoare. Demisie în PSD!

psd

Președintele executiv al PSD Buzău și, totodată, șeful Consiliului Județean, a anunțat, miercuri, că renunță la funcția pe care o deține în partid, precizând că va rămâne, totuși, un simplu membru al formațiunii politice.

Petre Emanoil Neagu susține că este momentul ca un tânăr să-i preia atribuțiile de președinte executiv, el urmând să se concentreze, împreună cu colegii din Consiliul Județean, pe îndeplinirea anumitor proiecte, destinate cetățenilor.

În anul 2021 nu mai am target o funcţie politică, ci singurul target este ca, împreună cu colegii din CJ, să ducem la îndeplinire proiectele pentru a putea să răspundem doleanţelor cetăţenilor. Pe 27 septembrie m-au votat peste 100.000 de oameni, adică aproximativ 27-30% din populaţie cu drept de vot, şi de aceea nu pot face politica propriului partid, ci trebuie să fac politica cetăţenilor. De aceea, probabil de la 1 ianuarie nu voi mai deţine nicio funcţie politică în partid, pentru că sunt destui oameni tineri care pot să ocupe aceste funcţii. 99,9 la sută mă voi retrage din funcţia de preşedinte executiv”, a declarat Petre Emanoil Neagu, potrivit news.ro.

Emanoil Neagu, război deschis cu un coleg din PSD. Marcel Ciolacu a intervenit

Retragerea lui Petre Emanoil Neagu din funcția de președinte executiv al PSD Buzău nu are darul să surprindă prea mult. Reamintim că înainte de alegerile locale, acesta s-a aflat în război deschis cu Constantin Toma, colegul său de partid, care este președinte al filialei municipale a PSD.

La momentul respectiv, Constantin Toma a anunțat că nu-l susține pe Petre Emanoil Neagu pentru președinția CJ, ci pe Lucian Romașcanu. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a intervenit în dispută, lucrurile s-au calmat, dar Neagu nu pare să fi uitat ce s-a întâmplat, având în vedere decizia pe care a luat-o acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri