Caută
Close this search box.

VIDEO Dacian Cioloș: USR PLUS nu intenționează să negocieze cu PSD o majoritate de guvernare

dacian cioloş

Imediat după rezultatul anunțat de Exit Poll, Dacian Cioloș, copreședintele USR PLUS, a a anunțat că USR PLUS nu intenționează să negocieze cu PSD o majoritate de guvernare.

Îi rog și le cer să fie foarte atenți la numărătoarea voturilor. Avem un exit-poll cu rezultate provizorii și lucrurile vor evolua cu siguranță în orele viitoare. Putem trage unele concluzii. USR PLUS este o forță politică matură care a demonstrat că poate crește într-o competiție directă cu marile partide. Vom avea probabil un număr dublu de parlamentari. E clar că românii nu au dat un mandat clar nici unui partid să formeze Guvernul, deci vom avea un guvern de coaliție. Considerăm că am primit un mandat foarte clar din partea celor care ne-au susținut. USR PLUS este pregătită să își asume guvernarea. Cartea de căpătâi pentru orice negociere va fi programul nostru de guvernare. USR nu intentionează să negocieze cu PSD nici o majoritate de guvernare”, a declarat Dacian Cioloș.

Rezultatele alegerilor parlamentare 2020, exit-poll CURS-Avangarde, realizat pentru Antena 3, au fost prezentate la ora 21.00:PSD – 30,6%, PNL – 29%, USR-PLUS – 15,9%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri