Caută
Close this search box.

VIDEO Dîncu, către Ciuvică şi Badea: „Aici sunteti de 17 ani, în sufrageria lui Felix!”

vasile dîncu

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a avut o surprinzătoare reacție dură, la adresa vedetelor Antena 3, chiar în timp ce se afla în studioul Antena 3.

El a făcut referire la faptul că Dan Voiculescu a fost informator al Securității.

Dîncu, enervat că Ciuvică i-a reproșat din nou prezența în sufrageria lui Gabi Oprea, în noaptea alegerilor prezidențiale din 2009, a avut o replică surprinzător de curajoasă:

„Eu am fost într-o seară, într-un loc să zicem nepotrivit, în sufrageria unui prieten, iar aici dvs. sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix”.

Iată dialogul de la „Sinteza zilei”:

Ciuvică: De ce va supărați pe mine când vă zic de sufragerie?
Dîncu: Eu n-aș vrea să fiu obraznic, dacă tot m-ați invitat aici. Dar eu am fost într-o seară, într-un loc să zicem nepotrivit, în sufrageria unui prieten, iar aici dvs. sunteți de 17 ani în sufrageria lui Felix.

Ciuvică: Eu nu sunt de 17 ani, sunt de ceva mai puțin timp și aici nu este sufragerie, aici este un studio de televiziune și nici măcar nu este al lui Felix.

Ulterior, Dîncu s-a mai înmuiat: „Eram amici în acea perioada și m-a invitat la el acasă (Gabriel Oprea). Eram simplu profesor de sociologie, n-am avut nici o funcție, prin care putea să schimb ceva în voturi, în astea. Nu văd care este marea mea vină pentru că o trâmbiţaţi de zece ani”.

https://youtu.be/5nnNf0ssSCg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri