Caută
Close this search box.

VIDEO Emil Moldovan, fondator Wellnessist.ro: Cum influențează apa sănătatea organismului

Emil Moldovan, antreprenor și fondator Wellnessist.ro, a detaliat la MagnaNews LIVE într-un dialog cu jurnalista Rodica Sărmaș Furnea, modul în care o apă de calitate poate influența în bine sănătatea organismului.

Emil Moldovan a vorbit despre importanța de a bea o apă curată, iar pentru acest lucru ai la îndemână cănile filtrante sau filtre performante, capabile să asigure, zilnic, o apă de calitate, pură.

Tehnologia existentă ajută să ai la dispoziție în casa ta o apă cu proprietăți curative, care poate fi obținută, cu ajutorul ionizatoarelor de apă.

Cu ajutorul ionizatoarelor, poți bea la tine acasă o apă la fel de binefăcătoare ca și apa din stașiunile balneare”, ne-a declarat Emil Moldovan

Potrivit studiilor efectuate, apa alcalină ionizată bogată în hidrogen este puternic antioxidantă, te ajută să ai mai multă energie și să îți menții sănătatea.

În ultimii ani, a fost făcute peste 600 de studii care au arătat eficiența terapiei cu hidrogen în tratamentul unui număr mare de boli. Hidrogenul molecular ar putea fi ultima mare descoperire în biomedicină. Studiile de care vorbeam spun că apa cu hidrogen molecular îți asigură o sănătate mai bună și încetinește procesul de îmbătrânire”, a declarat Emil Moldovan.

Wellnessist.ro este o platformă complexă, care propune un concept demonstrat în asigurarea calității vieții: aer curat, apă pură, alimentație echilibrată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri