Caută
Close this search box.

VIDEO Explozie a vânzărilor de calorifere electrice și aeroterme în Bucureşti, din cauza frigului din locuinţe

Explozie a vânzărilor

Vânzările la calorifere electrice și aeroterme aproape că s-au dublat de la începutul lunii noiembrie și până acum, arată datele retailerilor. Cifrele se compară cu vânzările realizate anul trecut și sunt valabile la nivel național.

Însă Capitala conduce detașat în topul orașelor cu cele mai mari vânzări de aparate de încălzit. Și aceasta pentru că, de la începutul sezonului rece, mii de bucureșteni nu au căldură în apartamente.

Caloriferul electric este produsul-vedetă din această perioadă, din magazinele d eelectrocasnice. Retailerii s-au declarat surprinși de cererea mare și spun că înregistrează vânzări mai mari chiar și cu 50%, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Trendul este observat atât în vânzările din online, cât și în magazine.

Bucureștiul este orașul care înregistrează cea mai mare vânzare de astfel de dispozitive, pentru că, de la debutul sezonului rece, mii de persoane au înghețat de frig în propriile case, din cauza lipsei agentului termic.

Pe site-ul Termoenergetica, compania care asigură furnizarea căldurii și a apei calde, sunt mii de blocuri și imobile aflate în această situație.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri