Traficul pe Autostrada A10 Sebeș Alba – Turda, între Sebeș și Alba Iulia, urmează să se deschidă astăzi, la șase ani de la începerea proiectului de construire.

Vor fi dați în trafic 14,8 km, din cei 17 incluși în acest tronson. La eveniment va participa ministrul Transporturilor, Lucian Bode, reprezentanți ai autorităților județene și locale, ai constructorului Impresa Pizzarotti și ai antreprenorilor.

Pentru deschiderea oficială, a fost amplasat un cort, în zona nodului rutier de la Sebeș Alba – Lancrăm. Evenimentul include o deplasare pe șantier, o prezentare a stadiului proiectului și a tehnologiei de execuție, dar și o prezentare a stadiului marilor proiecte din Transilvania.

Potrivit programului oficial, deschiderea traficului va avea loc în jurul orei 16:30 – 17:00, adică în cel mult o oră şi jumătate.

Tronsonul pe care se poate circula, de la această dată, este între Nodul Rutier Sebeș (legătura cu DN1, prin bretelele 5 și 6), nodul Rutier Alba Iulia Sud (complet) și Nodul Rutier Alba Iulia Nord (bretelele 1, 2 și 3).

131 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here