Caută
Close this search box.

VIDEO Guvernul deschide tronsonul de autostradă Sebeş Alba – Alba Iulia

autostrada

Traficul pe Autostrada A10 Sebeș Alba – Turda, între Sebeș și Alba Iulia, urmează să se deschidă astăzi, la șase ani de la începerea proiectului de construire.

Vor fi dați în trafic 14,8 km, din cei 17 incluși în acest tronson. La eveniment va participa ministrul Transporturilor, Lucian Bode, reprezentanți ai autorităților județene și locale, ai constructorului Impresa Pizzarotti și ai antreprenorilor.

Pentru deschiderea oficială, a fost amplasat un cort, în zona nodului rutier de la Sebeș Alba – Lancrăm. Evenimentul include o deplasare pe șantier, o prezentare a stadiului proiectului și a tehnologiei de execuție, dar și o prezentare a stadiului marilor proiecte din Transilvania.

Potrivit programului oficial, deschiderea traficului va avea loc în jurul orei 16:30 – 17:00, adică în cel mult o oră şi jumătate.

Tronsonul pe care se poate circula, de la această dată, este între Nodul Rutier Sebeș (legătura cu DN1, prin bretelele 5 și 6), nodul Rutier Alba Iulia Sud (complet) și Nodul Rutier Alba Iulia Nord (bretelele 1, 2 și 3).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri