Caută
Close this search box.

VIDEO Ludovic Orban: Rezultatul alegerilor îl vom cunoaște după finalizarea numărării voturilor

ludovic orban

Premierul Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat că rezultatul exit-poll-ului de ora 19.00 indică un trend pe care PNL pare câştigătorul alegerilor şi îndeamnă la moderaţie şi răbdare. Mai jos, declaraţiile politicianului:

Vom cunoaște rezultatul după numărarea voturilor. În exit-poll nu sunt cuprinse voturile extrem de numeroase din Diaspora și votul între orele 19 şi 21, luând în considerare marja de eroare.

Le mulțumesc tuturor românilor care au decis să își exercite votul. În ciuda campaniilor mincinoase și a descurajării altor partide, îi respect pe toți votanții.
Solicit către toți delegații din secțiile de votare ai formațiunile politice democratice să fie extrem de atenți la numărarea voturilor.

Cunoaștem obiceiurile celor cu care ne luptăm de 30 de ani. Sunt încrezător că, odată opțiunile cetățenilor exprimate, ele vor fi respectate la numărarea voturilor și sunt încrezător în capacitatea PNL de a construi o majoritate, alături de forțele democratice pentru formarea unui guvern în termen cât mai scurt.

Transmit un mesaj către cei care nu au votat: puterea într-o societate aparține cetățenilor. A nu o exercita înseamnă a o lăsa în mâna altora. Cu cât numărul votanților este mai mare, cu atâta democrația este mai puternică și mai reprezentativ.

Vom încerca să-i reprezentăm pe toți românii, atât pe cei care au votat, cât și pe cei care nu au votat. În toate negocierile pentru formarea unei majorități vom încerca să reprezentăm o paletă cât mai largă din societatea românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri