Caută
Close this search box.

VIDEO Poliţia de Frontieră a descoperit ţigări de contrabandă ascunse în pitici de grădină

contrabandă

Mii de pachete cu ţigări de contrabandă, ascunse în ornamente din ceramică pentru grădină, au fost descoperite de polițiștii de frontieră din Botoșani. Valoarea țigărilor de contrabandă este de peste 40.000 de lei.

Acțiunea a avut loc marți când polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani, în cooperare cu Biroul de Imigrări Botoșani, au desfășurat o acțiune pentru combaterea migrației ilegale.

În jurul orei 21.55, au fost oprite în apropierea localității Joldești, județul Botoșani, două autoutilitare marca Mercedes Sprinter, înmatriculate în România, în care se aflau cinci persoane, cetățeni români cu vârste între 37 și 51 de ani.

În timpul verificărilor, persoanele au devenit agitate, motiv pentru care au fost conduse la sediul poliției de frontieră, împreună cu cele două mijloace de transport.

„În urma controlului amănunțit efectuat asupra autoutilitarelor, au fost observate mai multe statuete din ceramică pentru grădină, atrăgând atenția faptul că acestea emanau un puternic miros de vopsea proaspăt aplicată, iar la baza acestora au fost observate urme proaspete de ipsos.

În urma înlăturării bazei de ipsos, în interiorul statuetelor au fost descoperite mai multe pachete cu țigări”, potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, citat de Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri