Caută
Close this search box.

VIDEO Prefectul Brăilei se-nvârte ca un tirbuşon, de Ziua Naţională, în faţa Steagului Naţional

prefectul brăileii

Subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila, Simona Drăghincescu, a făcut o dublă gafă, în timpul ceremoniilor dedicate Zilei Naționale a României. Ea s-a încurcat, în timp ce saluta Garda de Onoare, transmite Mediafax. Drăghincescu s-a-ntors la dreaptamprejur, apoi la stânga-mprejur şi înc-odată, salutând rotativ.

Reprezentantul Guvernului în Brăila a făcut două gafe în timpul ceremoniei. Prima dată, Simona Drăghincescu a făcut la dreapta împrejur, în fața Gărzii de Onoare, apoi s-a învârtit de două ori în loc, înainte de a pleca din fața soldaților.

Ceremonia s-a desfășurat în centrul orașului Brăila. Ulterior, Drăghincescu a postat un mesaj pe Facebook, despre ziua de 1 Decembrie.

„Sărbătorim astăzi împreună Ziua Națională a României, cu recunoștință pentru sacrificiul și înțelepciunea înaintașilor noștri, care au făcut posibilă România Mare, dar și cu încredere și speranță în viitorul pe care noi, ca națiune, alegem să-l construim, în acord cu valorile democrației și libertății.

Ca de fiecare dată, Ziua Marii Uniri este un îndemn la unitate, solidaritate și mândrie națională. 1 Decembrie ne amintește, an de an, că această națiune are forța de a-și împlini marile idealuri, chiar în pofida celor mai potrivnice circumstanțe istorice”, scrie Simona Drăghincescu, subprefectul cu atribuții de prefect al județului Brăila.

Simona Drăghincescu a fost numită subprefect al județului Brăila în luna iulie, iar în luna august a primit atribuții de prefect, după retragerea persoanei care ocupa această funcție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri