Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţă că vremea clientelismului de partid, ridicat la nivel de metodă de parvenire în funcţia publică, a trecut. Voiculescu a anunțat că una dintre prioritățile sale va fi depolitizarea sistemului de Sănătate.

„Nu îmi pot închipui măcar că cineva din partidul din care ministrul Sănătății face parte mă va sună să îmi ceară să fac o numire politică. Probabil că va fi ultimul lucru pe care îl va face în acest partid.

Același lucru este valabil și pentru colegii de coaliție. În programul de guvernare, depolitizarea managementului de sănătate este un obiectiv clar. Declarațiile trebuie să fie transformate în fapte”, a declarat Voiculescu după audieri.

Vlad Voiculescu a fost întrebat, la audierile din cadrul comisiei de specialitate, despre privatizarea sistemului public de sănătate.

„Nu se pune problema privatizări unor spitale, nu se pune problema în acest moment a închiderii unor spitale, nu se pune problema privatizării sistemului de sănătate din România. Putem să considerăm acest subiect închis”, a afirmat Voiculescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here