Caută
Close this search box.

Vlad Voiculescu anunţă că acela care îl sună pentru o numire va fi dat afară din USR PLUS

vlad voiculescu

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, anunţă că vremea clientelismului de partid, ridicat la nivel de metodă de parvenire în funcţia publică, a trecut. Voiculescu a anunțat că una dintre prioritățile sale va fi depolitizarea sistemului de Sănătate.

„Nu îmi pot închipui măcar că cineva din partidul din care ministrul Sănătății face parte mă va sună să îmi ceară să fac o numire politică. Probabil că va fi ultimul lucru pe care îl va face în acest partid.

Același lucru este valabil și pentru colegii de coaliție. În programul de guvernare, depolitizarea managementului de sănătate este un obiectiv clar. Declarațiile trebuie să fie transformate în fapte”, a declarat Voiculescu după audieri.

Vlad Voiculescu a fost întrebat, la audierile din cadrul comisiei de specialitate, despre privatizarea sistemului public de sănătate.

„Nu se pune problema privatizări unor spitale, nu se pune problema în acest moment a închiderii unor spitale, nu se pune problema privatizării sistemului de sănătate din România. Putem să considerăm acest subiect închis”, a afirmat Voiculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri