Caută
Close this search box.

A apărut o nouă televiziune importantă în România. Se fac deja angajări

Apare o nouă televiziune în România, iar angajările se fac începând de astăzi. Despre ce nou post este vorba și ce informații vor putea urmări de acum telespectatorii?

Apare o nouă televiziune în România. După ce a anunțat recent viitoarea lansare a Euronews România, grupul Euronews deschide astăzi procesul de recrutare pentru Redactorul-șef care va conduce redacția noii televiziuni.

De menționat este faptul că Euronews România este o filială a Euronews care va produce si difuza știri locale, regionale, naționale și internaționale prin platforme TV și digitale. Canalul este preconizat să înceapă difuzarea până la sfârșitul anului.

Redactorul-șef va fi recrutat de către Euronews și va fi angajat al Euronews. Canalul european caută pentru această poziție „un jurnalist de primă clasă, experimentat și respectat”. Ulterior, acesta va recruta toți redactorii, în coordonare cu partenerul român, urmărind să susțină valorile editoriale ale Euronews – independență și imparțialitate, standarde de etică și integritate și linia editorială „All Views” a canalului.

În ceea ce privește numărun angajaților, estimativ peste 100 de angajați vor fi recrutați pentru a lucra la Euronews România.

Ce reguli are noua televiziune
Pentru a se încadra în regulile noii televiziuni, redactorul-șef trebuie să bifeze mai multe calități:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri