Caută
Close this search box.

Accident cu patru victime, la Hârșova. Un copil de 2 ani în comă

Un accident grav de circulație a avut loc, în urmă cu scurt timp, la intrarea în localitatea Hârșova, din județul Constanța. Patru persoane au fost rănite în urma impactului dintre două autoturisme. Printre victime se află și un copil în vârstă de doi ani, aflat în comă la spitalul din Hârșova. Minorul urmează să fie transferat la Spitalul Județean.

Din primele informații, copilul se află la Spitalul din Hârșova, urmând să fie transferat la Spitalul Județean, potrivit realitateadeconstanta.net.

La spitalul din Hârșova au fost transportate și celelalte trei victime ale accidentului rutier. Vorbim despre mama copilului, care acuză un traumatism la umăr, și doi bărbați. Unul dintre ei prezintă traumatisme cranio-cerebrale și toracice, iar celălalt doar un traumatism cranio-cerebral. Ambii bărbați sunt conștienți.

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim-ajutor, precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în plină desfășurare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri