Caută
Close this search box.

Acuzație de omor în cazul lui Bogdan Stanoevici. Se cere oprirea incinerării

Fostul actor de renume și ministru, Bogdan Stanoevici, a pierdut lupa cu bolile în urmă cu trei zile. Fostul politician era un aprig contestatar al măsurilor de protecție și considera că este sănătos și nu are nevoie de mască de protecție.

Senatoarea Diana Șoșoacă nu se oprește din a face declarații controversate la adresa morții lui Bogdan Stanoevici. Reprezentanta AUR cere oprirea incinerării actorului și a depus o plângere pentru omor la Parchetul General.

Diana Șoșoacă a făcut scandal și la înmormântarea fostului politician, fiind convinsă că acesta nu a murit din cauza infecției cu Covid-19. Deși a spus că este de părere că artistul ar fi murit din cauza unui infarct, senatoarea lansează acum acuzații de omor.

Diana Șoșoacă cere oprirea incinerării lui Bogdan Stanoevici. A depus plângere la Parchetul General

Diana Șoșoacă a depus în această dimineață o plângere la Parchetul General cu privirea la moartea actorului. Femeia susține că demararea unei anchete este susținută de „suspiciuni rezonabile”.

„Din tot ceea ce se menționează de către persoanele care l-au văzut în spital și care au și vorbit cu el înainte de internare, eu consider că sunt suspiciuni rezonabile pentru începerea unei anchete în acest caz și este obligatorie stoparea incinerării. Înțelegeam dacă era înmormântat, dar să-l incinerezi, să se piardă orice urmă, mie mi se pare…”,  s spus senatoarea.

Aceasta a povestit și că fostul politician nu dorea să fie incinerat: „eu, din câte am vorbit cu Bogdan, de-a lungul prieteniei noastre, lui nu-i plăcea să vorbească despre moarte. Era un om vesel, optimist. Mi-a spus odată, vorbeam despre incinerare și s-a uitat la mine și a zis ‘totuși aș vrea să-mi păstrez corpul intact’”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri