Caută
Close this search box.

Adrian Mititelu a fost condamnat la încă 5 ani de închisoare cu executare

adrian mititelu

Fiul lui Adrian Mititelu a anunțat că tatăl său a fost condamnat într-un nou dosar. Adrian Mititelu jr. a postat un mesaj în care critica decizia Tribunalului Dolj a cărui sentință i-au adus seniorului 5 ani de închisoare, pentru evaziune fiscală în formă continuată:

”Tatal meu a fost astazi condamnat de catre Tribunalul Dolj la 5 ani de inchisoare pentru o presupusa fapta de evaziune fiscala in forma continuata din urma cu 17 ani ! Toti ceilalti 9 inculpati din dosar au fost insa achitati pentru aceeasi fapta, mai putin tatal meu ! Sistemul judiciar din Romania este unul infect !”, a scris fiul omului de afaceri, pe Facebook.

Curtea de Apel Craiova l-a condamnat pe Adrian Mititelu, la începutul lunii noiembrie, la 3 ani de închisoare cu executare tot pentru evaziune fiscală, în dosarul privind transferul fotbalistului Mihai Costea la Steaua. Decizia e definitivă, potrivit portalului instanței.

După prima sentință, judecătorii i-au interzis lui Mititelu dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice şi dreptul de a ocupa o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat pe o durată de 3 ani. Citește mai multe aici.

Adrian Mititelu este patronul clubului de fotbal U Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri