Caută
Close this search box.

Adrian Năstase s-a vaccinat împotriva coronavirusului! Anunțul fostului premier după imunizare

adrian năstase

Neașteptat de rapid și de tranșant.

Fostul premier și candidat la președinția României, Adrian Năstase, a postat pe blogul său că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Referitor la vaccinul anti-COVID, acesta a precizat că efectul principal este mai important decât efectele secundare.

Adrian Năstase, fostul premier al României în perioada 2000-2006, a scris pe blogul său că s-a vaccinat anti-COVID. Acesta a precizat că a făcut vaccinul pe 23 ianuarie, dar a informat persoanele care-l urmăresc de abia ziua următoare pentru a vedea dacă totul este în ordine.

”Ieri m-am vaccinat. M-am gandit că efectul principal este mai important decat eventuale efecte secundare. In plus, am asteptat o zi inainte de a vă spune că totul e in ordine.”, scrie fostul premier.

Adrian Năstase a precizat că lucrurile au funcționat corect și că nu au existat întârzieri la vaccinare.

”Am constatat că lucrurile au functionat corect: medic de familie, programare, notificare (cu rapel) pe platforma dedicata, punctualitate la vaccinare la Spitalul de urgentă Floreasca (unde eram arondat).

Nu am pus o poză cu muschi pentru că m-am gandit că cititorii mei sunt mai interesati de neuronii conducătorilor decat de muschii acestora.”, se arată în postarea de pe blogul personal al acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri