Caută
Close this search box.

Agresorul lui Mihai Chirica face parte din grupul de presiune condus de Oana Lovin

mihai chirica

Bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe primarul Iaşiului, Mihai Chirica, face parte din gașca de protestatari condusă de Oana Lovin și este fanul fostului parlamentar Gelu Vișan.

Incidentul cu agresarea primarului Iașului s-a petrecut în timpul evenimentelor publice organizate cu ocazia aniversării Unirii Principatelor Române.

Bogdan Nicolae Suditu, cel care a aruncat cu iaurt în primarul Iașiului, a trimis zeci de plângeri la instituții din România, precum și la Parlamentul European și la Curtea Penală de la Haga, susțînând că a fost amenințat pe stradă.

În luna decembrie 2020, Bogdan Suditu l-a huiduit pe președintele Klaus Iohannis, la ceremonia de depunere a unei coroane de flori în memoria victimelor Revoluției din Decembrie 1989, în Piața Universității din București.

Oana Lovin l-a felicitat:

Pe pagina sa de Facebook, Bogdan Suditu distribuie mesajele propagandistice scrise de Gelu Vișan, fost parlamentar PDL, cunoscut pentru discursul violent antijustiție.

Gelu Vișan este un fost susținător al lui Traian Băsescu, prieten al Elenei Udrea, fost membru al PD timp de douăzeci și cinci de ani, persoană care a organizat mitingurile și protestele pentru Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri