Caută
Close this search box.

Alexandru Cumpănaşu are diplome din Ucraina şi Elveţia, dar semnate de acelaşi individ

alexandru cumpănaşu

Bloggerul Damiocheanul a descoperit că diplomele pe care Alexandru Cumpănaşu le flutură pentru a demonstra că are studii academice sunt semnate în realitate de aceeași persoană.

Cumpănaşu a primit titlul de Doctor Honoris Causa din partea unei universități din Ucraina și o diplomă de master de la Academia Regală pentru Managementul Afacerilor din Elveția.

„Alexandru Cumpănaşu a terminat liceul. La Caracal. În 2019 a candidat la prezidențiale. Cum presa a devenit curioasă de CV-ul lui, omul a produs imediat o diplomă.

O s-o analizăm pe rând, ca să subliniem tîmpenia incredibilă a omului, și obrăznicia lui imensă, și toleranța statului român, complet corupt, care prin ministerul educației îi livrează acestui limbric mii de euro lunar pentru un ONG de educație.

O să încep, în analiza documentului de mai sus, cu exact ceea ce lipsește :

Sub Program secretary începe o semnătură. E tăiată în absolut toate imaginile făcute publice de către Alexandru Cumpanas, ceea ce înseamnă că a tăiat-o înadins. Nu suficient de mult pentru un paleograf de meserie ca subsemnatul.

1. Semnătură incompletă

Diplomă lui ucraineană e din 7 octombrie 2019, puțin înainte de alegerile prezidențiale din România, la care participa.

Pe 4 octombrie 2019 primise o altă diplomă, de la ceva școală de carton din Elveția,

Hai să luăm semnătura de pe diplomă elvețiană și să o decupăm :

E semnătură aceleiași Derya Akinci Briand, despre care știm doar că s-a născut în Turcia în 1984, a venit în Elveția prin căsătorie în 2008, (la 24 de ani) și îi semna diploma de MBA a lui Alexandru Cumpanas în 2019, cînd ea avea 35 de ani. Să comparăm semnăturile :

Cele două diplome juxtapuse :

E semnătura aceleiași persoane — nu identică, dar cu certitudine a aceleiași persoane.

Turcoaica sigur n-avea cum fi și profesoară de drept la Zurich, și secretară la Kiev, dar OU Akademie din Elveția era cumva înfrățită cu Universitatea Vernadski”, a scris Damiocheanul, pe blog.

„Diploma ‘de doctor honoris causa’ a lui Alexandru Cumpănaşu a fost neglijent falsificată de o persoană cu studii liceale”, concluzionează bloggerul.

În campania electorală pentru alegerile prezidențiale, Cumpănaşu le-a cerut contracandidaților și celor care l-au criticat ”să respecte eticheta academică și să mi se adreseze corespunzător studiilor: Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănaşu”.

”Am primit cea mai înaltă distincție pe care un candidat român putea să o primească din partea unei universități: Titlul de Doctor Honoris Causa al Universității Taurida Național University din Ucraina pentru meritele avute în timpul invaziei Peninsulei Crimeea de către Rusia! Această distincție este cel mai înalt grad academic ce poate fi primit de o persoană pentru merite aduse societății!.

O să-l rog pe Iohannis și restul candidaților și istericilor pe care i-am lăsat să-mi facă reclamă criticându-mă să respecte eticheta academică și să mi se adreseze corespunzător studiilor:))): Dr.h.c EMBA Alexandru Cumpănaşu”, a scris atunci Cumpănaşu, pe Facebook.

”Nu este o diplomă de licență oarecare, pe care o fac toți prostii în România, la toate universitățile de doi lei. Foarte mulți dintre cei care au terminat la Spiru Haret în România sunt niște proști cu diplomă. Avem atâția proști cu diplomă în administrația publică și în România… Eu cred că un om care își termină un executive master are o pregătire mai bună, în afară, decât unul care vine și spune săru’mâna pe la decani și bagă șpagă la profesori.

Eu i-am călcat în picioare pe toți cei care au terminat Spiru Haret și care nu mai știu să scrie în limba română și pe cei care în loc să își facă treaba acolo, la universități, termină pe bandă rulantă tot felul de universități de doi bani”, a mai declarat Cumpănaşu, în campania electorală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri