Caută
Close this search box.

Alexandru Cumpănaşu recunoaşte mesajele cu aluzii sexuale de pe WhatsApp

Cumpănaşu

Cumpănaşu a recunoscut, în direct la România TV, că mesajele trimise către o minoră de 17 ani, în care îi propunea să facă sex împreună cu soția lui, sunt reale. Cumpănaşu a susținut că nu știa că e minoră și că nu comis nici o faptă penală.

„A doua (plângere penală) este cea cu față de aia care spune că acum trei ani de zile ne-am întâlnit la un eveniment și avea 17 ani. Pe mine mă șochează altceva, faptul că nimeni nu discută cât de lejer vorbea acea față la 17 ani și mama ei nu este revoltată despre asta, despre faptul că este lesbiană sau că are diverse experiențe sexuale.

Acolo nu este nici o faptă. Este doar o discuție, și atât. Nu am comis nimic. Am provocat o fată să văd ce-i poate mintea. Nu știam că e minoră, pentru că nu s-a prezentat. Am crezut că e mai mare”, a spus Cumpănaşu, la România TV.

„Plângerile respective nu au obiect. Nu poți să acuzi pe cineva de corupere de minori dacă are 17 ani și ceva fata respectivă. Acest lucru merge până la vârsta de 13-16 ani”, a mai afirmat el.

Iată mesajele pe care Cumpănaşu i le dădea pe WhatsApp unei minore de 17 ani:

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri