Caută
Close this search box.

Alexandru Cumpănaşu s-a mai ales cu încă două plângeri penale

alexandru cumpănaşu

Mama fetei amenințate de Cumpănaşu a înregistrat discuția purtată cu acesta, iar acum aceste înregistrări au ajuns la Poliție, unde oamenii legii vor verifica noile dovezi.

O altă mamă este și ea așteptată la Secția 16 de Poliție din Capitală, pentru a depune plângere penală, ca urmare a avansurilor sexuale pe care Cumpănaşu le-a făcut fiicei sale minore. în urmă cu doi ani.

”Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănaşu a venit la noi, la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări.

Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu, în clasa a XI-a, voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo.

Și, după ce am stat mai mult de vorbă, din nou, eu cu el, cu soția lui, Simona, am aflat după aia că e soția lui, nu știam cine e acea doamnă, și cu alți elevi. Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ”Leader for România”.

Și da, i-am dat numărul de telefon, mi-a dat el numărul de telefon…Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul așa care venea că cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ”Tu placi la mine?” Adică, ”Îți place de mine?”, ceva de genul ăsta. Și i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult inițiativa, aș vrea să mă implic!”.

Tot împingea discuția în direcția asta, să-i spun dacă îmi place de el. Ciudat, foarte ciudat. Nu înțelegeam de ce și de unde până unde? Chestia asta nu era în capul meu vreodată, dar în mesaje e clar ce s-a întâmplat, că se dădea la mine. I-am spus că mie nu îmi plac băiețîi. Și a zis: ”Aaa, am rezolvare la problema asta, nevasta mea!”

Asta e evident, despre asta vorbeam. Cea mai amuzant de îngrozitoare parte din conversație este când am înțeles, practic, ce vrea de la mine și i-am spus pe românește: ”’N-am avut o discuție de trei ore și jumătate ca să fac sex cu secretara ta!”

Iar răspunsul lui a fost: Nu este secretara mea, este soția mea!” Nu se punea problema de chestia asta, i-am spus NU, dar nu fost un NU…Nu știu…Eram atentă, nu voiam să-l supăr.

Cred că nu eram conștientă de gravitatea situației la momentul ăla, dar eram conștientă că ceva e ne-OK acolo. Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia, și atât.

Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani.

Nu se pune problema că nu știa. Cu siguranță știa. Sunt sigură că nu sunt prima fată de 17 ani căreia îi dă genul asta de mesaje. E speculație, dar dacă mă întrebați personal cred că nu sunt singură. Nu sunt eu o excepție.

Dacă tu ca om ești capabil să faci chestia asta, cu siguranță nu te limitezi la un singur om. Când am auzit că Cumpănaşu candidează la președinție, nu mi-a venit să cred. Era ciudat și îmi era scârbă… Ăsta e cuvântul.

Simțeam un dezgust pentru toată situația. După cazul de la Caracal am fost foarte dezgustată. Mi s-a părut culmea…Incredibil…Nu știu, îmi e foarte greu să îmi găsesc cuvintele acum. Nu am crezut nici o secundă în sinceritatea lui. E evident că totul e de fațadă. Sinceritate nu e acolo.

Eu stau pe TikTok destul de mult și l-am văzut pe TikTok. Și ultima dată când m-am uitat el avea 50.000 de urmăritori, acum are 500.000. Și am avut încontinuu sentimentul ăsta că trebuie să fac ceva.

Că am conversația aceasta cu el și ea trebuie să ajungă să o vadă lumea, pentru că nu se poate ca omul ăsta să aibă o influență atât de mare pe o plaformă pe care se află extrem de mulți minori. Este extrem de periculos. Și am zis: Ok, asta e momentul. O să trimit și eu screenshot-urile astea, pentru că omul asta nu trebuie să existe pe o platformă de social media.

Pentru toată lumea care îl urmărește pe TikTok e un om care pare așa, foarte supărat pe sistem și pe clasa politică, și pe sistemul de învățământ. E supărat pe toată lumea și o să vină el să revoluționeze acum viața.

Dar nu e adevărat, nu o să facă asta. Nu face absolut nimic! Cumpănaşu este un dubios și un pervers, ăsta e Cumpănaşu. Nu e salvatorul, nu o să facă nimic el”, a relatat tânăra, la Antena 3.

   

Alexandru Cumpănaşu a replicat că nu-și amintește despre o asemenea conversație.

„Îmi vine să râd despre ce am văzut. Habar n-am despre ce liceu vorbește. Are foarte multe opinii personale despre mine, fără să mă cunoască, spunând că a vorbit doar cu mine. Nu-mi aduc aminte de asemenea conversație, în care să-i fi cerut așa ceva, nu i-am cerut în nici un caz ceva de natură sexuală.

Pare foarte înverșunată fata, nu ar fi trebuit să încurajeze un dialog, dacă era lezată. O să caut în memoria telefonului, nu știu despre ce este vorba, e ca și cum aș căuta ce am făcut în grădiniță. Chiar dacă a avut loc discuția, nu rezultă de acolo că era minoră. (…) Ce este imoral sau ilegal dacă ar fi reală conversația?”, a susținut Cumpănaşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri