Senatoarea PNL Alina Gorghiu a afirmat că se bucură de faptul că PSD face un proiect de buget alternativ pentru 2021, săptămâna viitoare. Ea i-a cerut lui Marcel Ciolacu să prezinte cifrele în detaliu, ca la un buget adevărat, „nu doar aşa nişte lozinci populiste”.

„Chiar mă bucur că face şi PSD un proiect de buget alternativ, săptămâna viitoare, că numai aşa pot oamenii să vadă pe bune diferenţa.

Îi cer domnului Ciolacu (autorul anunţului) ca, atunci când va ieşi în public cu treaba asta, să prezinte toate cifrele în detaliu, fix cum ar fi un buget adevărat, nu doar aşa, nişte lozinci populiste. Ca să fie la lumină tot ce ar vrea PSD să facă (ca să ştie şi contribuabilii din ce pericol au scăpat!).

Până atunci, vă garantez că bugetul care va fi prezentat de Premierul Cîţu va fi un instrument de creştere economică pentru 2021 şi va fi construit pe baza principiilor prezentate de noi în campania electorală: dezvoltarea României şi investiţiile.

P.S.: România a fost una dintre puţinele ţări care a evitat recesiunea tehnică în anul 2020.

P.S.2: Bine că nu mai e dl Ciolacu preşedinte al Camerei Deputaţilor ca să sesizeze aiurea CCR pe legea bugetului, numai ca să treacă timpul din decembrie până în februarie (cum a făcut anul trecut)”, a scris Alina Gorghiu luni pe Facebook.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a anunţat că partidul pe care îl conduce va veni cu un buget alternativ pentru acest an pentru a arăta românilor că există bani în aşa fel încât să nu fie îngheţate nici salariile, nici pensiile.

„Noi vom veni săptămâna viitoare cu un buget alternativ şi le vor arăta românilor că există bani în bugetul României, astfel încât să nu fie îngheţate nici pensiile şi nici salariile. S-au împrumutat cu 34 de miliarde de euro, dar numai domnul Cîţu şi cu domnul Orban ştiu unde s-au dus aceşti bani. Noi i-am întrebat şi i-am chemat în Parlament să ne dea aceste răspunsuri, dar nu le-am primit nici până astăzi”, a declarat Ciolacu la România Tv.

192 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here