Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat, joi, la finalul unei întâlniri cu reprezentanții elevilor, studenților, ppărinților și sindicatelor, ca școlile să fie redeschise din 8 februarie, sub rezerva evoluției epidemiologice. De asemenea, a fost stabilit un calendar de recuperare a materiei.

El a spus că una dintre concluzii a fost ca semestrul al doilea să înceapă în format clasic, cu prezența fizică la școală, „înțelegându-se importanța protecției stării de sănătate a profesorilor și elevilor, a diminuării riscurilor, dar și a necesității organizării unor acțiuni remediale”.

O altă concluzie este legată de recuperarea materiei pierdute în această perioadă, în special în cazul elevilor care în acest an susțin examenele naționale, Cîmpeanu afirmând că recuperarea materiei va fi posibilă doar prin devotamentul fiecărui cadru didactic.

Cîmpeanu s-a întâlnit joi cu reprezentanții FSLI și ai federațiilor Spiru Haret și Alma Mater, ai Consiliului Național al Elevilor, ai asociațiilor studențești și ai părinților.

316 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here