Caută
Close this search box.

Arhiepiscopul Dunării de Jos, Casian Gălăţeanul, mesaj ferm pro-vaccinare

casian gălăţeanul

IPS Casian Gălăţeanul susține vaccinarea împotriva noului coronavirus. Arhiepiscopul Dunării de Jos le dă asigurări celor care contestă eficienţa vaccinului anti COVID-19 că medicii nu ar putea recomanda niciodată un tratament care nu este sigur și cu atât mai puțin și l-ar administra chiar ei.

Înaltul prelat le recomandă credincioșilor să nu mai încerce să interpreteze compoziția chimică a vaccinului, ci să aibă credință că Dumnezeu nu va lăsa pe nimeni să moară. Filmarea a devenit virală, fiind distribuită masiv pe rețelele de socializare.

„Chiar credeți că Dumnezeu lasă pe cineva să moară din cauza vaccinului? Ne înșelăm amarnic! Lăsați, fraților, interpretările compoziției chimice a vaccinului, că tot e la modă, văd, și ocupați-vă de compoziția duhovnicească a omului.

Lăsați medicii să ne spună, ei au studiat 6, 10, 20, 50 de ani trupul omenesc. Ei știu mai bine ce este vaccinul și, de vreme ce ei se vaccinează, nu am auzit medic să se vaccineze cu moarte. Și nu am auzit medic care să scoată moarte. Medicul este făcut să scoată viața, preotul este făcut să scoată viața veșnică din noi”, spune Arhiepiscopul Dunării de Jos.

Inaltpreasfintul părinte Casian Crăciun consideră că vaccinul ne va ajuta să revenim la o viață normală, aceea în care copiii se vor putea întoarce pe băncile școlii.

„Să vină copiii din nou, să ia creionul în mână, cum să scrie online un copil în clasa întâi, cum să scrie o scrisoare? Iată de ce eforturile tuturor, ale profesorilor, ale părinților, ale copiilor, sunt acelea să ne încărcăm cu energie pozitivă, și nu negativă”, a adăugat IPS Casian Crăciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri