Caută
Close this search box.

Ben-Oni Ardelean despre conflictul din PNL: „Astea sunt poveşti de babe la colţul străzii”

ben oni ardelean

Vicepreședintele PNL, deputatul Ben-Oni Ardelean, susține că discuția despre schimbarea actualei conduceri a partidului este una prematură și că scandalul din spațiu public nu reprezintă altceva decât „povești de babe la colțul străzii”.

„Să discuți despre poziționări e prea devreme când nu ai data Congresului. Depinde și de pandemie, dar Congresul PNL poate să fie cel mai devreme în primăvară, dar poate să fie organizat și în toamnă. Nu avem moțiuni elaborate, nu avem calendar, orice discuție despre Congres acum e abureală.

Nu cred că va exista o demisie înainte de Congres, și chiar dacă va exista trebuie stabilite lucrurile despre Congres. Astea sunt povești de babe la colțul străzii. Trebuie să discutăm lucruri serioase”, a declarat Ben-Oni Ardelean, contactat de Ziare.com.

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, l-a criticat pe liderul liberalilor, Ludovic Orban, spunând despre acesta că a condus partidul de unul singur, fără că el și alți lideri din teritoriu să aibă „niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”. Europarlamentarul spune că regretă că, după pierderea alegerilor parlamentare, nu i-a cerut demisia lui Orban de la șefia partidului.

„Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartau, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Român, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării. (…) Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trancaniti la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să între acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate. Să ne înțelegem. El nu e un om rău. El e un premier care a fost bun într-o perioada înfiorătoare pentru România. Eu îi contest modul în care a condus și modul în care a fost discreționar în decizii. El nu a consultat partidul când a vorbit despre un ministru. A venit cu o lista pe care a supus-o votului”, a spus Rareș Bogdan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri