Caută
Close this search box.

Berbeceanu, ironic, despre Ciolacu: „50 de ani de când nu mă duce mama la vaccin!”

traian berbeceanu

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, l-a ironizat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce social-democratul anunţase pe Facebook că s-a vaccinat doar după ce i-a fost vaccinată mama.

„Poate, dacă s-ar fi vaccinat după toate mamele şi după toţi bolnavii cronici din ţara asta, spusele lui Marcel Ciolacu ar fi avut sens. PS. Sunt deja vreo 50 de ani de când nu mă mai duce mama la vaccin”, a scris Berbeceanu, pe pagina sa de Facebook.

În cursul dimineţii, liderul PSD anunţa pe platforma de socializare că s-a vaccinat „dar după mama” sa, publicând şi o fotografie în acest sens.

„Astăzi m-am vaccinat. Dar după mama mea! Nu aş fi putut niciodată să mă vaccinez înaintea ei, unul dintre numeroşii bolnavi cronici din România”, a scris Ciolacu, în postarea sa.

Pesedistul nu renunţă nici de data asta la a-i eticheta pe guvernanţi drept „caraghioşi” şi de a critica Guvernul.

„Înainte de a fi caraghioşi, cei din Guvern ar trebui să facă mai mult pentru persoanele cu adevărat vulnerabile. Pentru cei care au într-adevăr nevoie, cât mai rapid, de acest vaccin. Iar, până la imunizarea unui procent semnificativ din populaţie, tot testarea rămâne cel mai eficient mijloc de combatere a pandemiei”, a conchis Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri