Caută
Close this search box.

Bianca Drăguşanu cunoaşte lumea. Finul lui Niculae Bădălău cheltuie pentru asta sume enorme de bani

bădălău

Gabriel Bădălău, fiul lui Niculae Bădălău, are o nouă iubită: pe vedeta Bianca Drăgușanu. Presa mondenă relatează că Bădălău a dus-o pe Drăgușanu într-un sejur, în Maldive, care a costat cât o garsonieră din București.

Gabriel Bădălău, denumit om de afaceri în presa mondenă, are acum o relație cu Biana Drăgușanu, fosta soție a proxenetului Alex Bodi, aflat în arest la domiciliu.

Gabriel Bădălău este „un bărbat potent financiar, care se pare că scoate din buzunar bani grei pentru a-i întra în graţii blondei”, scrie Fanatik.

„Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au cazat într-o casă, pe plajă, la malul Oceanului Indian, unde au la dispoziție tot luxul pe care și-l doresc. Noul iubit al divei face orice pentru a-i menține stilul de viață cu care deja s-a obișnuit de ani buni, vacanțele scumpe și ținutele de firmă sunt nelipsite din viața Biancăi Drăgușanu.

Așadar, cazați la resortul de lux Four Seasons, Gabi Bădălău a scos din buzunar nu mai puțin de 45.000 euro, pentru o săptămâna de vis în Maldive, unde doar o masă costă în acest resort 600 de euro. Doar cazarea, cu micul dejun inclus, a costat 15.220 de euro, iar pentru restul meselor Bădălău a scos alte zeci de mii de euro, căci a tratat-o pe Bianca Drăgușanu ca pe o regină, cumpărându-i șampanii de mii de euro și cine cu cele mai bune bucate”, notează Fanatik.

Tatăl lui Gabriel Bădălău este Niculae Bădălău, fost vicepreședinte al PSD și actual vicepreședinte al Curții de Conturi. El a fost instalat la Curtea de Conturi anul trecut cu votul majorității PSD din Parlament.

În perioada în care Niculae Bădălău a fost ministru al Economiei, Gabriel Bădălău devenise consilier al directorului general ROMARM, Claudiu Cucu.

„La orice deplasare externă, atât în Europa cât și în SUA, directorul ROMARM a fost însoțit de către fiul baronului giurgiuvean, Gabriel Bădălău, așa cum se imtampla și în aceste zile, când cei doi se află împreună într-o deplasare printr-o țară europeană. În ce calitate îl însoțește în străînătate fiul lui Bădălău pe directorul general de la ROMARM? Numai baronul PSD de Giurgiu poate să ne spună!”, scria Puterea în septembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri