Caută
Close this search box.

Bill Gates, fondatorul Microsoft, s-a vaccinat

bill gates

Bill Gates a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat împotriva coronavirusului. Miliardarul a publicat și o fotografie în care este surprins momentul în care primește prima doză a vaccintului.

Fondatorul Microsoft ar fi investit miliarde de dolari în dezvoltarea diverselor vaccinuri, în ulimele decenii.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de fotografia cu pricina.

În plus, miliararul le-a mulțumit oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților din domeniul reglementării, dar și lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

În ultimii 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid.

Bill Gates declara la finalul lui 2020, într-un interviu acordat CNN, că nu exclude varianta ca următoarele patru, poate chiar șase luni, să fie cele mai grele de la debutul pandemiei de coronavirus.

Fondatorul Microsoft s-a arătat impresionat de avansul medicinei în lupta cu Covid-19, susținând că „acele vaccinuri cel mai probabil vor pune capăt acestei pandemii, însă nu mai devreme de 2022”.

Deși s-a declarat optimist în privinţa vaccinării, Bill Gates a afirmat că în opinia sa lumea nu va reveni la normal până în 2022.

Un răspuns

  1. nu cred nicio iota…Gates nu s-a vaccinat…sau, oricum nu cu acelasi ser ca toti…si daca aia e fotografia, ala nu e Bill Gates, ca sa nu mai spun ca nici nu seamana…nu mai intru in detalii…propaganda ieftina, cu masca pana la sprancene dar fara ochelarii pe care-i are Gates…convenabil…si un clip se poate edita sau filmat de asa maniera sa insele, daramite o fotografie…tare prosti trebuie sa ne creada…pe toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri