Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, a declarat, într-un interviu pentru Kyodo News, că soarta Jocurilor Olimpice de la Tokyo depinde de progresul în ceea ce priveşte vaccinările împotriva coronavirusului.

“Cred că în următoarele luni va trebui să urmărim progresul pe care îl înregistrăm. Însă cred că încă este posibilă competiţia, dacă lucrurile vor merge bine. Dacă lucrurile nu vor merge bine, ar fi neplăcut, dar noi facem tot ce putem pentru ca vaccinurile să fie aprobate şi să ajungă la toată lumea”, a spus Gates.

Jocurile Olimpice şi Jocurile Paralimpice de la Tokyo ar fi trebuit să aibă loc vara trecută, dar au fost amânate din cauza pandemiei de coornavirus. În Japonia, ţară aflată parţial în stare de urgenţă, mulţi oameni sunt în continuare sceptici în ceea ce priveşte organizarea evenimentului sportiv.

Bill Gates şi soţia sa conduc Fundaţia Bill & Melinda Gates, care a contribuit cu 1,75 miliarde de dolari la cercetări, la dezvoltarea şi distribuirea tratamentelor Covid-19.

133 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here