Caută
Close this search box.

Ce salariu are Marian Godină

marian godină

Celebrul polițist Marian Godină a dezvăluit ce salariu câștigă prin prisma profesiei sale, în contextul în care colegii de breaslă protestează împotriva înghețării salariilor bugetarilor.

Îndrăgitul polițist Marian Godină a dezvăluit ce salariu net a încasat luna trecută, precizând că a muncit din greu pentru acei bani, însă nu îndrăznește să ceară mai mult, în condițiile în care unii lucrători din mediul privat întâmpină dificultăți în această perioadă.

„Am luat 4.700 de lei. Nu degeaba, am muncit pentru ei, m-am trezit uneori la 3.00 dimineaţa să mă duc la serviciu, am fost chemat din timpul liber de câteva ori, iar asta se întâmplă în fiecare lună”, a explicat Marian Godină pe blogul personal.

Marian Godină a spus ce salariu net are ca polițist cu 14 ani de experiență
Polițistul care lucrează în sistem de 14 ani spune că, desi muncește din greu, nu îndrăznește să ceară mai mult de 4.700 de lei.

„Am muncit nopţi, sâmbete şi duminici. Deci nu am luat salariul stând acasă şi nici pe degeaba. Aş crăpa de ruşine să ies în stradă să spun că vreau mai mult de 4.700 de lei. Asta în timp ce m-aş gândi la oamenii ăia din privat, care au rămas fără serviciu sau care nici nu visează la un salariu ca al meu”, a mai subliniat Godină.

Marian Godină nu participă la protestele împotriva înghețării salariilor bugetarilor
Polițistul a specificat că nu participă la protestele sindicaliştilor din MAI împotriva îngheţării salariilor bugetarilor: „Faptul că poliţiştii nu au protestat împotriva ordonanţei 13, dar o fac pentru creşteri salariale, mă întristează şi îmi arată că tot stomacul primează în faţa principiilor. Stomac care oricum nu e gol, ci e, probabil, doar hapsân”, a mai afirmat poliţistul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri