Caută
Close this search box.

Cine i-a nenorocit copilul lui Nicolae Guță

Cel mai iubit cântăreț de manele, Nicolae Guță, face dezvăluiri incendiare despre familia sa. Cine i-a nenorocit copilul.

Are 11 copii în urma a șase relații cu femei. Cine l-a distrus pe Albert, unul dintre copiii lui Nicole Guță.

Invitat în emisiunea”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Nicolae Guță a vorbit pentru prima dată despre copiii săi. Acesta spune că e foarte supărat pe fosta sa parteneră Narcisa, afirmând că Alberto, băiatul său a luat-o pe căi greșita. Vinovată ar fi mama, care nu a știut să-i dea educația care trebuia. “Pe Alberto am încercat să-l sun, dar nu mai răspunde nici el și nici Narcisa.

Dar împotriva ei am intentat și un proces, căci copilul acum este pierdut și cu școala și cu muzica. Mi-a distrus copilul. El știe de cluburi, este traumatizat, terorizat, este posibil orice la ora actuală, chiar să-și piardă libertatea. Este într-un cerc vicios. Era să fie bătut, pus în genunchi pe Facebook să își ceară scuze. Într-adevăr este un copil rău, poliția intervine săptămânal între el și maică-sa. Ea e depășită de situație. Eu nu pot să-mi fac legea singur, ci pe cale legală”, a declarat Nicolae Guță.

Mai vrea un copil. Al 12-ea

De asemenea, Nicolae Guță a vorbit și despre fetița pe care o are cu Beyonce de România, Anais. ”Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise. Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat. Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă.

Dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic. Înainte de Crăciun am sunat fata, am văzut-o pe video, i-am trimis bani. Îi dau pensie alimentară și mă implic și în restul treburilor, dacă este nevoie. Îi dau bani de haine, de spital sau de școală. N-am stat niciodată departe de ea, mi-am făcut atribuția mea de părinte. Nu dau înapoi când e mai greu. Îi mulțumesc mamei Mădălinei că mi-a crescut frumos copilul. O iubesc maxim pe Anais!”, a spus manelistul. Mai mult, acesta a spus că-și dorește încă un copil. Al 12-lea. Iar dacă sa, Cristina, își dorește, el este gata să-l primească în viața sa.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri