Caută
Close this search box.

Ciolacu: Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Ne vom opune, cu toate forțele

Ciolacu

Președintele PSD Marcel Ciolacu a lansat joi un nou atac la adresa premierului Florin Cîțu pe tema intenției Guvernului de a relua privatizarea companiilor de stat, afirmând că se pune la cale „cel mai mare jaf din istoria modernă a țării” și că PSD se va opune „cu toate forțele”.

„Nu le-a ajuns cât au furat în pandemie! După împrumuturile uriașe de 30 de miliarde de euro, făcute anul trecut, Cîțu pune acum la cale cel mai mare jaf din istoria modernă a țării! Vrea să vândă – PE NIMIC! – cele mai puternice și mai rentabile companii de stat! Tot ce a rămas mai valoros în patrimoniul statului român, companii cu profituri de miliarde de lei! ”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook

Liderul PSD mai afirmă că proiectul Guvernului Cîțu, de abrogare a Legii inițiate de PSD, prin care timp de doi ani au fost suspendate orice tranzacții cu activele statului, nu trebuie să treacă.

”România trebuie să acționeze la fel ca celelalte state #europene – Germania, Franța, Polonia, Ungaria, țări care își protejează companiile strategice în această perioadă de criză provocată de pandemie!”, a mai scris Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri