Caută
Close this search box.

Ciolacu continuă asediul asupra Guvernului: În prima săptămână, noua putere a dat deja cinci ţepe românilor

Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a lansat luni un nou atac asupra guvernului Cîţu, pe care îl acuză că după numai o săptămână de guvernare, „a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor”. Ciolacu aminteşte de mărirea pensiilor sau salariile profesorilor.

„În prima săptămână de guvernare, noua putere a dat deja cinci ţepe uriaşe românilor! După alegeri, tot ce era promisiune a devenit agresiune!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Acesta a amintit apoi că Guvernul nu a mărit pensiile cu 40%, şi acuză Executivul că a trimis 1,4 milioane de salariaţi înapoi în sărăcie.

Guvernul Dreptei îşi bate joc de 5 milioane de pensionari

Anul trecut, PNL le dădea pensionarilor o majorare de doar 14% înaintea alegerilor şi promitea că le va mări pensiile cu diferenţa până la 40% în 2021. Realitatea lui Cîţu este că pensiile NU vor creşte decât din septembrie, cu un procent infim, care nu acoperă majorările de preţuri la alimente, medicamente şi utilităţi. V-au minţit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei sărăceşte 5,5 milioane de salariaţi

Veniturile lucrătorilor din sectorul public îngheaţă în acest an. În sectorul privat, nici vorbă de promisiunea USR “Zero Taxe pe salariul minim”! Vor fi taxe, iar salariul minim creşte cu doar 2 lei pe zi, sumă ce nu acoperă nici măcar măştile de protecţie. Peste 1,4 milioane salariaţi sunt trimişi înapoi în sărăcie extremă, sunt lăsaţi să moară de foame. V-au minţit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei umileşte peste 215.000 profesori Î

În ultimul an, v-au spus permanent că vor fi crescute salariile profesorilor, că se va respecta legea şi că sunt prevăzuţi banii în buget. În august, minciuna a fost demascată: educaţia nu mai era o prioritate, majorările au fost amânate. Astăzi vin şi vă spun că nici în 2021 salariile profesorilor nu vor creşte. V-au minţit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei condamnă IMM-urile şi antreprenorii români

Au desfiinţat Start-Up Nation, program de succes pentru mii de companii locale. În plus, de 6 luni, Guvernul promite granturi de investiţii între 50.000 şi 200.000 euro din fonduri europene pentru IMM-uri din industria alimentară, panificaţie, auto, energie şi construcţii. Niciun leu nu a ajuns până acum în conturile vreunei companii mici şi mijlocii! V-au minţit, v-au păcălit!

Guvernul Dreptei calcă în picioare Justiţia

Au făcut referendum simultan cu prezidenţialele din 2019 pentru ca legile justiţiei să nu mai poată fi schimbate prin OUG. Acum, chiar înainte de Revelion, pe şest, au dat OUG prin care modifică legile justiţiei! O adevărată hoţie de voturi de la cei care au promis exact contrariul! V-au minţit, v-au păcălit! #Guvernarea Ţeparilor care mint, fură şi taie venituri nu poate scoate România din criză! PNL şi USR+ au promis prosperitate, dar le oferă românilor doar austeritate!”, a mai declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri