Caută
Close this search box.

Ciolacu o acuză pe Dăncilă că nu a mai luat deciziile în interiorul PSD

Ciolacu

Liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat joi seara că greşeala cea mai mare a Vioricăi Dăncilă a fost faptul că nu a mai luat deciziile politice în interiorul partidului.

„Nu e o vendetă din partea mea sau a domnului Stănescu sau a altui coleg – domnul Grindeanu sau Tudose – faţă de doamna Dăncilă. În schimb, fiecare dintre noi, la un moment dat, ieşim dintr-o anumită funcţie, noi hotărâm cum ieşim.

Cea mai mare greşeală pe care a făcut-o doamna Dăncilă este că deciziile politice nu le-a mai luat cu oamenii din interiorul partidului. În momentul în care te sfătuieşti cu oameni din afara partidului nu mai eşti conectat la partid. Doamna Dăncilă a luat o perioadă îndelungată decizii politice nu cu membrii de partid. Un lucru pe care i l-am reproşat direct”, a afirmat Ciolacu la Antena 3.

El a adăugat că performanţa în politică apare prin procentele pe care le obţii în alegeri, iar când un preşedinte de partid pierde alegerile, îşi pune demisia pe masă.

„Performanţa politică totuşi apare prin voturi şi prin procentele pe care le obţii în alegeri. Un preşedinte de partid, când pierde alegerile, îşi pune demisia pe masă. Nu există altă regulă în politică.

Uitaţi ce se întâmplă acum în PNL, când este atacat preşedintele partidului, cu toate că au rămas printr-un artificiu dirijat de către preşedintele României să facă această coaliţie de guvernare. Este contestat pentru că nu şi-a dat demisia când a pierdut alegerile”, a spus Ciolacu.

Cât priveşte moţiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă, liderul PSD susţine că aceasta a trecut din cauza „valului de emoţie politică” ce se crease şi în Parlament, după ce preşedintele Klaus Iohannis câştigase detaşat alegerile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri