Caută
Close this search box.

Cîțu: Peste 75% din persoanele cu vârsta peste 65 de ani se vor vaccina în perioada imediat următoare

florin câţu

La o zi după ce a primit prima doză din serul de la Pfizer, premierul Florin Câțu este încântat de modul în care merge campania de vaccinare în România și anunță că peste 75% dintre seniorii cu vârste de peste 65 de ani se vor vaccina în perioada următoare.

Mai mult decât atât, el a ținut să îi anunțe pe români că programările pentru vaccinarea anti-COVID merg bine, iar campania are o evoluție favorabilă.

„Programările merg bine. Campania de vaccinare merge bine. Peste 75% din persoanele cu vârsta peste 65 de ani, cele mai afectate de coronavirus, se vor vaccina în perioada imediat următoare”, a scris premierul Florin Cîțu, duminică, pe Facebook.

Florin Cîțu s-a vaccinat public împotriva COVID-19

Premierul s-a vaccinat public în cursul zilei de sâmbătă, 16 ianuarie, la Spitalul Militar din Capitală.

„Foarte, foarte ușoară această vaccinare, chiar nu am simțit nimic. Asta îi spuneam doamnei asistente că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul. De aceea, cred că am şi avut o reacție la final, m-am ridicat, ca nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât şi pentru cei din jurul meu şi, bineînțeles, să dau un semnal de încredere pentru toţi românii. Am văzut acest semnal, că românii vor să se vaccineze, şi ieri în interesul de a se înscrie pe platformă, dar orice este nevoie să vină din partea mea pentru a-i convinge pe cât mai mulți români să se vaccineze, voi face. Este important să înţelegem că împreună cu păstrarea măsurilor de restricție în continuare, vaccinul şi tratamentele care apar, doar aşa putem să învingem această pandemie. Rămânem la același obiectiv pe care l-am prezentat în ultimele zile, 10.400.000 de români vaccinați până în septembrie, şi nu ne vom abate de la acest obiectiv”, a declarat premierul, după ce a primit prima doză din vaccinul anti-COVID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri