Caută
Close this search box.

Coloane de mașini pe DN1, traficul a fost deviat. Recomandările poliției și rute alternative

Aglomerația de ieri de pe Drumul Național 1 s-a mutat pe sensul opus, spre București. Deja se circulă în coloană spre Capitală, iar polițiștii anuntă că de la ora 12.00 au luat decizia devierii traficului de pe DN1 spre rute alternative.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că în judeţul Braşov, începând cu ora 12:05, din cauza aglomeraţiei, a fost luată măsura devierii (nivel de recomandare) circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti.

Cu aceeaşi oră se aplică şi devierea, tot la nivel de recomandare, de pe DN73A Râșnov – Predeal pe DN73, fie către Braşov şi apoi spre Cheia pe DN1A, fie către Piteşti pe DN73 şi apoi spre Bucureşti pe autostrada A1.

Vremea rea a stricat ultima zi de vacanță la munte. Din cauza vântului puternic pârtiile din Sinaia s-au închis, iar mulți dintre români au plecat spre case.

Alții, în ciuda vremii potrivnice, nu se lasă duși și ncearcă să profite de ultima zi de vacanță după sărbători. Pârtia Clăbucet din Predeal era plină în jurul prânzului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri