Caută
Close this search box.

Constanţa de-abia a ieşit din carantină? Înmormântare cu alai şi lăutari…

înmormântare

Înmormântare cu lăutari și alai cu peste 100 de persoane la Constanța, în ciuda restricțiilor impuse pe perioada stării de alertă. Deși orașul a ieșit de trei zile din carantină, nici unul dintre participanții la înmormântare nu poartă masca și nici nu respectă distanțarea fizică.

Imaginile publicate de Reporter NTV surprind mulțimea de oameni adunată în jurul mașinii mortuare și în jurul rudelor persoanei decedate. În plină pandemie de coronavirus, oamenii prezenți la înmormântare par să nu țînă cont de nici o măsură de protecție.

În cele din urmă, imaginile au ajuns pe mâna Poliției, care a anunțat că au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 7.000 de lei.

Polițiștii au anunțat că i-au identificat pe cei care nu au respectat măsurile de protecție și că au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020, în valoare totală de 7.000 de lei, dintre care una pentru organizatorul evenimentului: un bărbat de 45 de ani.

Alți 14 participanții au fost amendați pentru că nu purtau mască de protecție. Se continuă activitățile de sancționare, pentru ceilalți participanți, mai anunță reprezentanții IPJ Constanţa.

„Înmormântare cu peste 100 de persoane, cu lăutari și fără măsuri de protecție. Chiar în acest moment, în cartierul Km 5 din Constanța are loc o înmormântare la care participa peste 100 de persoane. A fost amenajat și un cort și au fost chemați și lăutari. Nu se respectă distanțarea și foarte puțini sunt cei care poartă masca de protecție”, relatează Reporter NTV, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri