Caută
Close this search box.

Coordonatorul Campaniei Naţionale de vaccinare, doctorul Valeriu Gheorghiță, s-a vaccinat

13 mii de persoane sunt programate să se vaccineze anti-COVID-19 astăzi, în România. Coordonatorul Campaniei Naţionale de vaccinare, doctorul Valeriu Gheorghiță, s-a vaccinat marți dimineata.

Întrebat în repetate rânduri când se va vaccina, medicul a spus că va fi imunizat în momentul în care ii va veni rândul, nu va sări nici o secundă peste listă și iată că astăzi s-a întâmpat.

Vaccinarea cadrelor medicale de la Spitalul Militar din Capitală a început încă de luni.

După vaccinare, medicul a trebui să rămână 15 minute sub supraveghere, conform procedurii, pentru a fi monitorizat cu privire la posibile reacții adverse.

După ce s-a vaccinat, Valeriu Gheorghiță a spus că „e timpul să reducem consecințele negative ale acestei pandemii, să limităm pierderile de vieți omenești”.

„Am efectuat astăzi prima doză din schema de vaccinare. Este un moment pe care l-am aşteptat de atâtea luni alături de colegii noştri din sistemul medical şi anume sosirea şi apariţia unui vaccin care să îndeplinească toate criteriile de siguranţă, de calitate şi de eficacitate. Iată, astăzi, ştiinţa a triumfat, ştiinţa este alături de noi, ştiinţa este alături de oameni şi ne-a oferit printr-un efort fără precedent al tuturor cercetărilor la cel mai înalt nivel apariţia într-un timp cât se poate de scurt al unui vaccin care îndeplineşte toate standardele de siguranţă şi de eficacitate. (…) În imediata perioadă ne dorim ca toate vaccinurile să fie distribuite celor care au cea mai mare nevoie de acest tip de vaccin pentru că vaccinarea împotriva COVID-19 reprezintă măsura corectă medicală, sigură şi eficientă şi rapidă prin care noi putem împreună şi doar împreună să revenim la normalitate”, a afirmat Gheorghiţă., a spus Gheorghiță, după ce s-a vaccinat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri