Caută
Close this search box.

Cum vor să-l ţină pe Budescu departe de FCSB!

Astra Giurgiu a remizat luni pe propriul teren, contra Universităţii Craiova, scor 1-1. Dar adevărata ofensivă a jucătorilor lui Eugen Neagoe a început abia după fluierul final. La declaraţii, Mihai Răduţ şi Valerică Găman au taxat conducerea pentru promisiunile neonorate pentru promisiunile neonorate legate de salarii. Şefii au luat atitudine, iar astăzi au oferit noi termene.

S-a jucat la minus 10 grade la Giurgiu, pe un teren îngheţat. Iar Constantin Budescu a dat replica serii: “Ni se dezgheaţă picioarele joi după-amiază”. Dar nu toţi jucătorii au fost în dispoziţie pentru glume. Găman şi Răduţ au tras un semnal de alarmă legat de restanţele salariale.

„Cred că am obosit să vorbesc pe subiectul ăsta. Știe toată lumea care sunt problemele. Sunt aceleași probleme ca la Dinamo, de exemplu. Acolo se vorbește mai mult, dar la noi, nefiind o echipă de tradiție și fără mulți suporteri, nu prea interesează multă lume. Sunt promisiuni. Sperăm să se rezolve, dar nu vreau să comentez mai mult. E treaba conducerii”, a declarat Mihai Răduţ.

Dani Coman şi Bogdan Mara, promisiune pentru jucători: “Vin banii din drepturile TV şi achităm salariile restante”

Găman a mers mai departe şi a explicat că jucătorilor li s-ar fi promis că vor lua banii înaintea primul meci din 2021, cu FCSB. Promisiune pe care conducerea nu a onorat-o.

„Nu știu ce înseamnă liniște. Ni s-au promis anumite lucruri, nu s-au concretizat. Încă așteptăm. Trebuiau să se concretizeze înaintea meciului cu FCSB. Am așteptat, dar n-au mai venit banii. Îl luăm pe clasicul ‘să sperăm’. El (n.r. – patronul Ioan Niculae) a venit înaintea meciului cu FCSB, în cantonament, ne-a promis anumite lucruri, dar a rămas la stadiul de promisiune”, a tunat Găman.

FANATIK.RO a aflat că oficialii Astrei au purtat astăzi o discuţie cu jucătorii. Este o perioadă cu foarte multe meciuri, iar Dani Coman şi Bogdan Mara au ţinut să îi liniştească din nou pe jucători. Le-au promis că săptămâna viitoare vor avea banii în conturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri