Caută
Close this search box.

Dana Budeanu susţine că trei actuali miniştri sunt copiii unor foşti mari securişti şi îi face fătălăi

Dana Budeanu

Dana Budeanu a avut o intervenție la Antena 3, în care a susținut, cum s-a exprimat, „cu titlu de caterincă și pamflet”, că trei miniștri sunt copiii unor foșți mari securiști.

„E un pamflet care a ajuns în 2020 să însemne realitatea, pentru că trei miniștri sunt copiii, nu rudele, copiii unor foșți mari securiști. A se înțelege, mie îmi plac securiștii mult, a nu se înțelege greșit, dar să recunoaștem această stare de fapt.

Vă dau trei nume, căutați pe net. Năsui, Drulă, Voiculescu. Eu nu am nimic, eu sunt pro-securiști. Oricum, decât fătălăii ăștia, mai bine veneau tații lor, care au fost niște șmecheri”, a spus Dana Budeanu.

Dana Budeanu i-a luat apărarea lui Mugur Mihăescu, în scandalul privind Revelionul Vacanța Mare. „M-am uitat ce-a făcut Mugur Mihăescu. Nimic (…) E multă nevoie de umor, să râdem, în această perioadă. Nimeni nu poate să-ți ia asta.

Eu am fost extrem de cenzurată, să spun așa, și pe mine m-au atacat foarte multe ONG-uri, fără succes, pentru că nu ai cum să oprești ceva natural să existe, nu ai cum, cum să cenzurezi râsul? În ce sens? Oriunde pe globul pământesc, în țările civilizate, nu că se glumește, dar toți comedianţii râd de miniștri. Uitați-vă ce pățesc Trump și Boris Johnson în fiecare zi.

Nu intervine nici Poliția, nici ONG, nimeni. Pentru că națiile civilizate râd chiar și în cele mai grele momente. În al Doilea Război Mondial se făceau spectacole despre război, se râdea despre asta și nu cred că putem compara drama acelor ani cu ceea ce este acum.

Tot ceea ce spun eu este pamflet, trebuie să menționez. Probabil a existat această negociere după alegeri și TVR trebuie să ajungă la USR PLUS Doi Și-un sfert”

În aceeaşi emisiune, la Antena 3, Dana Budeanu a făcut propagandă anti-mască și anti-vaccin, declarând că nu poartă masca nici la spital, nici în avion și că nu se va vaccina sub nici o formă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri