Caută
Close this search box.

De luni, vaccinarea se face în toate spitalele militare din ţară

În toate spitalele militare din ţară se realizează, începând de luni, vaccinarea cadrelor medicale, informează Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

FOTO: bucurestifm.ro

MApN aminteşte, într-un comunicat transmis Agerpres, că prima fază de vaccinare anti-COVID pentru personalul medical din unităţile sale sanitare a debutat miercurea trecută la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara, iar joi – la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov şi la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu. De luni, imunizarea a început şi la celelalte spitale militare din ţară.

S-a deschis centrul de vaccinare COVID-19 din Spitalul Militar Central

Centrul de vaccinare împotriva COVID-19 din Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” (SUUMC) din Capitală a devenit operaţional începând de luni, iar conform datelor colectate până în prezent, peste 70% din personalul unităţii medicale optează pentru a se vaccina.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei medicale, primele 30 de doze de vaccin au sosit deja şi sunt planificate pentru administrare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri