Caută
Close this search box.

Demisie de răsunet la vârful politicii, prima în 2021

Demisia momentului pe scena politică din România! Un important deputat a decis să renunțe la mandatul său la două săptămâni după ce a depus jurământul de credință în Parlament. Acesta și-a anunțat decizia prin intermediul unui comunicat de presă.

Mai precis este vorba despre deputatul social-democrat Constantin Pătrăuceanu în vârstă de 44 de ani. Acesta a decis că se va retrage din Parlament la două săptămâni după ce a depus jurământul de credință în Parlament.

Partidul Social Democrat Botoșani a precizat că deputatul a luat decizia de a se retrage din funcția de parlamentar „din motive personale” și că va activa mai departe în calitate de consilier judeţean PSD.

În locul lui Constantin Pătrăuceanu urmează să fie validată în funcţia de deputat şi apoi să depună jurământul de învestire Alexandra Huţu, în vârstă de 33 de ani, actual consilier judeţean din partea Partidului Social Democrat.

Viitoarea deputată Alexandra Huţu a obţinut diploma de licenţă şi de master în ştiinţe administrative în urma absolvirii Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, precum şi diploma de licenţă în drept, fiind absolventă a Facultăţii de Drept de la Universitatea „Mihail Kogălniceanu” din Iaşi.

Trebuie menționat că Alexandra Huţu ocupă funcţia de secretar executiv al organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat Botoşani.

Alegeri parlamentare 2020. Botoșani
În urma alegerilor parlamentare care au avut loc la începutul lunii decembrie, pe data de 6, următorii oameni politici din Partidul Social Democrat Botoșani au fost numiți pentru funcții de senatori și de deputați:

Senat
Trufin Lucian
Lupașcu Costel
Guraliuc Elena Ramona

Cameră
Marius Budăi
Șlincu Dan Constantin
Pătrăuceanu Constantin Niculai

„Am votat pentru un nou început, pentru cei care pot să asigure o viață normală prin care fiecare botoșănean și fiecare român să aibă acces neîngrădit la sănătate, la educație și la servicii de calitate. Am votat pentru siguranța vieții botoșănenilor și a tuturor locuitorilor din România. Am votat pentru siguranța sănătății, pentru siguranța educației copiilor noștri, pentru siguranța locurilor de muncă și a veniturilor botoșănenilor”, a afirmat Pătrăuceanu în ziua alegerilor parlamentare din 6 decembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri