Caută
Close this search box.

Dennis Man a plecat în Italia! În acest weekend va juca în SERIE A

Atacantul de 22 de ani fost la FCSB, Dennis Man, a plecat în Italia pentru a se alătura noului său club, AC Parma, iar pentru internaționalul român urmează vizita medicală, fiind foarte posibil să debuteze chiar în acest weekend în Serie A.

Ioan Becali a anuțat pentru FANATIK și ce salariu va avea Dennis Man la Parma, club la care va fi coleg cu un alt român transferat din campionatul intern, Valentin Mihăilă.

Dennis Man a plecat în Italia! Când face vizita medicală la Parma.

Dennis Man a plecat în Italia pentru a efectua vizita medicală care va avea loc joi, 28 ianuarie, pentru a avea posibilitatea să fie în lotul italienilor de la Parma pentru partida programată în weekend în deplasare, contra celor de la Napoli.

În vârstă de 22 de ani, mijlocașul ofensiv a avut un sezon de excepție până în prezent în Liga 1, în 18 prezențe a reușit sa marcheze de 14 ori, oferind și 6 assist-uri. Prin transferul său în Italia, Dennis Man stabilește și recordul de cel mai scump transfer din istoria campionatului intern, 15 milioane de euro se vor plăti în  schimbul său. Suma va fi constituită din 13 milioane de euro plus două milioane reprezentând bonusuri.

Dennis Man a debutat la nivel de seniori pentru UTA Arad, în sezonul 2015-2016, atunci când a reușit 16 goluri în 35 de partide. Acesta are şase selecţii pentru prima reprezentativă a României în care a înscris un gol. Transferul la Parma semnifică un pas major în cariera fostului jucător de la FCSB, fiind o confirmarea a talentului său indiscutabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri