Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă îi „scarpină spatele” lui Cristoiu. Ar fi singurul ziarist liber

Diana Şoşoacă

Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a organizat un miting în Piața Universității, pentru a cere redeschiderea școlilor fără mască. Mitingul s-a transformat însă într-un one man show, Şoşoacă vorbind despre orice, mai puțin despre redeschiderea școlilor.

”Reîntoarcerea la școală în condițîi normale: fără mască, termoscanare, plexiglas!”, a anunțat Şoşoacă scopul mitingului. În Piața Universitățîi au venit în jur de 20 de simpatizanți, în fața cărora Şoşoacă a ținut să facă spectacol.

La remarca unui simpatizant că „uu mai există ziariști liberi”, întrucât nu au venit televiziunile să-i filmeze, Şoşoacă a spus că „domnul Cristoiu este un ziarist liber”. Ulterior și-a făcut apariția România TV, Şoşoacă lăudându-se în fața admiratorilor că „le fac rating televiziunilor”.

Solicitată să candideze pentru funcția de președinte al României, Şoşoacă nu a spus nu: „După doi pași cred că mă seceră un glonț”.

Foarte puțini au purtat masca de protecție, însă jandarmii nu au intervenit.

Ce a mai spus Şoşoacă:

„România este țara cu cele mai puține măsuri restrictive și asta ni se datorează. De aia mor ei de ciudă.

Domnilor jandarmi, în Parlament, în plen, de ce nu veniți să filmați infractorii?

Am cerut unui primar să vină la audiere în Comisia de Abuzuri. Dacă nu vine, îi fac plângere penală?

Doamnei Dragu (șefa Senatului) îi este foarte frică de mine, adevărul este că este jumătate din înălțimea mea. Mi-a trântit o reclamație că am masca neconformă, i-am trântit și eu o reclamație, că are masca neconformă.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri