Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă se crede urmărită peste tot, cu maşini

diana Şoşoacă
Senatoarea AUR Diana Şoşoacă a anunțat, duminică seară, la România TV că își va cumpăra o armă de foc, susținând că viața ei este amenințată.
„În țara asta asta, când ești patriot, deja ești în pericol”, a susținut Şoşoacă, afirmând că este urmărită de mașini peste tot.
„De mâine voi face cerere pentru permis de port-armă. Trebuie să mă apere și pe mine cineva! Dacă am armă, mă apăr singură. Am luat deja unele măsuri să mă apăr de pericole, dar nu pot să le spun.
Ca să fie eficiente, nu trebuie să le știe toată lumea. S-ar putea să mă trezesc în casă sau în mașină cu cine știe ce persoane, de aceea trebuie să-mi iau permis de port-armă. În țara asta, când ești patriot, deja ești în pericol.
Probabil că eu sunt pe lista neagră, la fel cum a fost și Bogdan Stanoevici, și uite că nu mai e printre noi… Și Codruța Cerva e pe lista neagră, dacă au ajuns s-o fileze cu o mașină de Sibiu. Anul trecut am fost filată, toate mișcările mele au fost supravegheate.
Mașini care mă urmăreau peste tot. Mă așteptau în fața blocului și mergeau cu mine peste tot. Sunt câteva luni de-atunci, dar eu sunt sigură că sunt filată și acum, mai ales că am ajuns senatoare și nu mă potolesc. Probabil să nu mai sunt la vedere, dar eu îi simt că mă filează permanent”, a susținut Şoşoacă, la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri