Caută
Close this search box.

DIICOT Iaşi a reținut un bărbat, după ce a ridicat un colet cu substanţe psihoactive în stare pură din care se puteau face peste 93.000 de doze

Un bărbat a fost reţinut de procurorii DIICOT după ce a fost prins când a ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea substanţe psihoactive în stare pură din care s-ar fi putut face peste 93.000 de doze.

Potrivit unui comunicat transmis, marţi, de DIICOT, bărbatul este acuzat de „efectuare de operaţiuni, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive”.

Bărbatul a fost reţinut după ce a ridicat de la o firmă de curierat un colet care conţinea substanţe psihoactive din care puteau fi produse peste 93.000 de doze.

„La data de 25 ianuarie, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iaşi, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară şi o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, după ce acesta a ridicat de la o firmă de curierat un colet ce conţinea aproximativ 150 de grame de substanţe psihoactive în stare pură, din care inculpatul ar fi putut produce aproximativ 93.750 de doze”, se arată în comunicatul DIICOT.

Bărbatul reţinut de procurori urmează să fie prezentat în faţa judecătorilor Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri