Caută
Close this search box.

Doliu în fotbalul românesc! Ne-a părăsit imediat după Revelion

Vestea tristă a zilei! Doliu în fotbalul românesc! A murit imediat după Revelion. Anul 2021 a început cu vești triste pentru această lumea fotbalului românesc! Un personaj important a murit imediat după Revelion iar anunțul decesului său a fost făcut public pe pagina de Facebook a echipei de fotbal.

Mai precis este vorba despre Camil Oprișan, una dintre figurile emblematice ale FC Petrolul Ploiești, component al echipei de legendă – singura din România – care a învins pe FC Liverpool în meci oficial. Anunțul decesului său a fost făcut chiar de către clubul sportiv pe pagina oficială de Facebook.

”S-a stins din viață Camil Oprișan!

Început de an trist pentru familia petrolistă! S-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani, Camil Oprișan, una dintre figurile emblematice ale istoriei clubului nostru.

Component al generației care, din postura de campioană a României, disputa, în 1966, cele trei întâlniri cu FC Liverpool din cadrul Cupei Campionilor Europeni, Camil Oprișan a fost strâns legat, de-a lungul întregii vieți, de culorile „galben-albastre”. A fost jucător și, în mai multe rânduri, antrenor al primei echipe, descoperitor de talente și mentor al multor generații de jucători, precum și șef al Centrului de Copii și Juniori al FC Petrolul Ploiești.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Odihnește-te în pace, Camil Oprișan!”, se arată pe pagina de Facebook a FC Petrolul Ploiești.

Ca jucător, Oprișan a evoluat pentru Petrolul în perioada 1964 – 1973, cu excepția sezonului 1965/1966, când a activat la Siderurgistul Galați. În acel sezon, echipa praheană câștiga ultimul titlu de campioană pe care le are în palmares, scrie prosport.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri