Caută
Close this search box.

Durere fără margini pentru jurnalistul Radu Tudor. A murit din cauza coronavirusului

Săptămâna se încheie cu o veste extrem de tristă. De fapt, cea mai tristă veste posibilă pentru familia cunoscutului și apreciatului jurnalist Radu Tudor. E vorba de mătușa sa, medicul Ana Scurtu – sau tanti Ana, cum obișnuiau cu toții să o alinte, care i-a părăsit în în dimineața de sâmbătă, după o lungă și chinuitoare luptă cu virusul SARS-CoV-2.

Anunțul a fost făcut chiar de jurnalist, printr-un mesaj sfâșietor postat pe rețelele de socializare. În ciuda faptului că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața, „acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic”.

„Tanti Ana se întoarce pentru totdeauna la Valea Lungă-Cricov. Dumnezeu să o poarte pe brațele sale și să o odihnească!”, a mai scris realizatorul emisiunii „Punctul de întâlnire”.

Radu Tudor, sfâșiat de durere după moartea mătușii sale. Tanti Ana a fost răpusă de coronavirus

Când pleacă cineva apropiat, ești tulburat, nu-ți găsești cuvintele, te intrebi de ce…

Mătușa mea, dr. Ana Scurtu, tanti Ana cum îi spuneam noi, a fost dintotdeauna un reper de bunătate îmbinată cu rigoarea regulilor respectate, un om foarte credincios și determinat mereu să-i ajute pe cei în nevoie.

Un suflet bun, un spirit creștin în esență. Le mulțumesc medicilor din București și Târgoviște care au încercat să o salveze. Acest virus nemernic a fost, din păcate, prea puternic. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri