Caută
Close this search box.

Elena Lasconi, primarul USR PLUS din Câmpulung Muscel, a angajat un consilier de 20 de ani

elena lasconi

Primarul municipiului Câmpulung Muscel, fosta jurnalistă Elena Lasconi, a anunțat că a angajat un consilier personal în vârstă de 20 de ani, care urmează să se ocupe de comunicarea cu tinerii.

„Începând de astăzi, am angajat cu acte în regulă al doilea consilier personal. Este vorba despre Andrei Grecu, un tânăr de numai 20 de ani deștept, pasionat și activ în societatea civilă. Andrei va fi puntea de legătură între mine și voi, copiii, adolescenții și tinerii din Câmpulung, pe care vrem să vă implicăm în viața comunității. Și aceasta este o premieră, pentru că până acum voi, cei fără drept de vot, nu ați avut un cuvânt de spus”, a scris Elena Lasconi, pe pagina sa de Facebook.

În opinia Elenei Lasconi, copiii, adolescenții și tinerii trebuie să fie actori importanți într-o societate sănătoasă.

„Consider că nu ai cum să prinzi rădăcini într-un oraș în care nu te implici și nu ești luat în seamă. Mai mult, ideile tinerilor sunt de cele mai multe ori mai bune decât ale multora dintre noi. Tinerii se implică, au viziune, sunt conectați cu ultimele noutăți și cred că știu cel mai bine care le sunt nevoile. (…)

Deja avem o strategie de dezvoltare a orașului, în care sunt implicați tinerii și sunt sigură că municipiul Câmpulung se va schimba în bine, chiar va fi cool”, a mai scris Elena Lasconi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri