Caută
Close this search box.

Eliminată în calificări, Buzărnescu speră să joace totuşi la Australian Open

Mihaela Buzărnescu

Deşi a pierdut meciul din ultmul tur al calificărilor pentru Australian Open 2021, Mihaela Buzărnescu a declarat că va pleca spre Melbourne

România a avut şase jucătoare în calificările pentru Australian Open 2020, dar nici una dintre ele n-a reuşit să lege trei victorii pentru a ajunge pe tabloul principal. Dacă cinci dintre ele au fost eliminate în runda inaugurală, Mihaela Buzărnescu (137 WTA) a pierdut dramatic în ultmul tur.

În ciuda eliminării, sportiva de 32 de ani nu şi-a pierdut speranţa că va intra pe tabloul principal al primului Grand Slam al anului. „Voi pleca mâine (n.r. – vineri) în Australia, am şansa mea ca <> şi lucrul bun este că pot juca şi celelalte două turnee. Deci sper din suflet să fie bine şi să am norocul să intru pe tablou şi la Australian Open”, a declarat Mihaela, pentru Eurosport.

Şase jucători şi şase jucătoare care au pierdut în calificări vor ajunge la Melbourne ca rezerve pentru ocuparea poziţiilor de „lucky losers” pe tabloul principal, în cazul unor retragerii.

Australian Open este programat să se desfăşoare între 8 şi 21 februarie, la Melbourne Park.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri