Caută
Close this search box.

Faimosul Disneyland devine centru de vaccinare anti-Covid

Disneyland, deţinut de Walt Disney Co, va deveni centru de vaccinare împotriva noului coronavirus de săptămâna viitoare. Autoritățile districtuale au precizat că parcul de distracții va deveni primul Supercentru de Distribuţie (POD) din comitatul Orange, California.

”Complexul Disneyland, cel mai mare angajator din inima comitatului Orange, a demarat iniţiativa de a găzdui primul supercentru de vaccinare din regiune – asumîndu-şi o responsabilitate monumentală în procesul de distribuţie a vaccinurilor”, a anunțat Andrew Do, consilier al comitatului Orange, reprezentant al First District.

Parcul de distracţii Disneyland, deţinut de Walt Disney Co, care a rămas închis pentru public din luna martie

”Complexul Disneyland este mândru că poate sprijini comitatul Orange şi oraşul Anaheim punându-şi la dispoziţie proprietatea şi suntem recunoscători pentru toate eforturile acestora în vederea combaterii Covid-19”, a declarat Pamela Hymel, medic-şef în cadrul Disney Parks.

Oficialii comitatului vor anunţa amplasarea unor puncte de vaccinare suplimentare pe măsură ce alte acorduri vor fi finalizate. notează Agerpres.

Bilanțul epidemiei din SUA, cea mai afectată țară din lume, depășește 23,1 milioane de infectări și 385.250 de decese.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri