Caută
Close this search box.

Firea, mesaj pentru Vlad Voiculescu: „Dovediți cu fiecare declarație că sunteți prost informat și prost, în general! Nu mai dați vina pe Mercur retrograd”

Senatoarea PSD Gabriela Firea, fost Primar General al Capitalei, a spus despre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, faptul că dă vina pe Mercur retrograd, se face de râs, are o prestație lamentabilă, că are studii dubioase, că e „prost informat și prost, în general” și că vine cu „acuzații penibile”. Reacția vine în contextul în care Vlad Voiculescu a susținut că i se pare chiar ”interesant” faptul că tocmai PSD s-a găsit să-i ceară demisia după tragedia de la spitalul ”Matei Balș”, în condițiile în care o senatoare PSD, Gabriela Firea, e vinovată de problemele cu termoficarea din București, și un senator PSD, Adrian Streinu Cercel, a condus institutul vreme de 28 de ani.

Gabriela Firea, reacție dură la declarațiile lui Vlad Voiculescu

„Domnule ministru al sanatatii cu repetitie, in mandatul caruia mor bolnavi in spitale nu de afectiunea pentru care s-au internat, ci din cauza incompetentei criminale care va caracterizeaza pe Dvs si pe guvernantii de dreapta,

Nu mai dati vina pe mercur retrograd, birocratie, Firea, Psd, Oprescu, Basescu, Videanu, gaura din stratul de ozon sau ce va vine in minte, pentru ca va faceti de ras, mai mult decat va faceti oricum, prin prestatia lamentabila pe care o aveti ca ministru, prin interesele oculte pe care le aveti in Sanatate, prin studiile dubioase etc.”, a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Firea i-a comunicat apoi lui Voiculescu faptul că Bucureștiul are probleme cu căldura deoarece e alimentat de două CET-uri din șase. Fosta primăriță i-a mai transmis ministrului să nu mai dea vina pe ea, căci în dimineața incendiului de la ”Matei Balș” nu era nicio avarie la rețeaua de termoficare din zonă.

„Dovediti cu fiecare declaratie ca sunteti prost informat si prost, in general!

Ar fi trebuit sa cunoasteti faptul ca anul acesta avem cea mai grava criza de termoficare din ultimii 30 de ani.

Motivul este ca Bucurestiul e alimentat in mod curent cu DOAR 2 CET-uri, in loc de 6 cate au fost construite initial si cate ar fi necesare.
In dimineata groazei cand a izbucnit incendiul de la Matei Bals nu era nicio avarie in zona, deci nu mai dati vina pe Firea si compania infiintata de mine si echipa mea – Termoenergetica, pentru a putea atrage fonduri europene necesare reabilitarii retelei de termoficare – ceea ce am si facut (300 mil euro). Si prin care am reabilitat 270 km de conducta, ceea ce nu va face in 4 ani colegul dvs de la primarie”, a mai scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Senatoarea PSD a precizat apoi că bucureștenii tremură de frig pentru că PNL și USR-PLUS nu investesc nimic în CET-uri.

„CET-urile, Domnule ministru incompetent si cinic, apartin de ELCEN – adica de Guvern, prin Ministerul Energiei. Conduc Firea si PSD ministerul energiei?Ce au facut colegii dvs 1 an si 3 luni? Va spun eu : NIMIC!”, a continuat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri